(untitled) (Eesti Arst, 2008)
ARSTIDE PÄEVADE TRADITSIOON KESTAB Esimene Eesti arstide päev toimus 1920. aastal. Sama nime all peeti Eesti Arstideseltside Liidu aastakonverentse 1939. aastani. Okupatsioon katkestas arstideseltside liidu tegevuse ja järgmised Eesti Arstide Päevad said teoks alles 1994. aastal. Niisiis korral- dab tänavu oma taasasutamise 20. aastapäeva tähistav Eesti Arstide Liit arstide päevi juba 15. korda. Eesti Arst 2008; 87(1):62−63