Tallinna Lastehaigla 30 aastat - Riikjärv, Mall-Anne (Eesti Arst, 2009)
28. novembril 1979. aastal anti Tallinna Lastehaigla, tollal Tallinna Linna Kliinilise Lastehaigla pidulik avalöök. Eesti Arst 2009; 88(Lisa4):3−5