Kuidas hinnata uusi ravimeid? Haigekassa vaatenurk - Meresmaa, Krista (Eesti Arst, 2009)
Olgu kohe alguses öeldud, et ravimite kompenseerimise otsuseid ei tee Eestis haigekassa, vaid neid teeb sotsiaalminister, kes tugineb nõuandva ravimikomisjoni soovitustele. Eesti Arst 2009; 88(10):702−704