Arstiteaduskond uue õppeaasta hakul - Starkopf, Joel (Eesti Arst, 2009)
31. augustil 2009. aastal järjekordset õppeaastat alustanud arstiteaduskond rõõmustab oma tudengite kõrge taseme üle. Käesoleval õppeaastal õpib teaduskonnas kokku 1526 üliõpilast, nendest 107 välisüliõpilast. Eesti Arst 2009; 88(9):563−564