(untitled) (Eesti Arst, 2009)
Reflukshaiguse ravijuhendi eesmärgiks on anda nii gastroenteroloogidele kui teiste erialade arstidele ülevaade reflukshaiguse tänapäevasest diagnostikast ja ravist. Reflukshaiguse ravijuhend on soovitava iseloomuga. Reflukshaiguse ravijuhendi on 20. novembril 2008 heaks kiitnud Eesti Gastroenteroloogide Selts. Eesti Arst 2009; 88(6):427−431