(untitled) (Eesti Arst, 2009)
16. novembril 2007 kaitses Tampere Ülikooli rahvatervishoiu instituudis doktoriväitekirja cum laude Tervise Arengu Instituudi teadur ja Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku naistearst Piret Veerus. Eesti Arst 2009; 88(5):381