Meditsiinidoktor Paul Korrovits - Mändar, Reet (Eesti Arst, 2009)
5. septembril 2008 kaitses Tartu Ülikoolis doktoriväitekirja Paul Korrovits. Töö teemaks oli “Asümptomaatiline põletikuline prostatiit: levimus, etioloogilised tegurid, diagnostikavõimalused”. Tööd juhendasid dots Reet Mändar (TÜ mikrobioloogia instituut) ja dr Margus Punab (TÜ Kliinikumi androloogiakeskus) ning oponeeris prof Michael Marberger Viini Ülikoolist. Eesti Arst 2009; 88(2):141−142