Eesti Arst avas uue internetilehekülje - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2009)
Eesti Arst avas jaanuaris põhjalikult uuendatud internetilehekülje www.eestiarst.ee, mis koondab artiklite arhiivi alates 2002. aastast kuni praeguseni. Eesti Arst 2009; 88(1):5