Professor Ludvig Puusepa pärand on hinnatud kogu maailmas - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2009)
Neurokirurgia on suhteliselt uus meditsiinieriala, mis hakkas välja kujunema 20. sajandi alguses. Üks neurokirurgia pioneere oli professor Ludvig Puusepp (1875–1942) – Tartu ülikooli närvikliiniku asutaja 1920. aastal. Eesti Arst 2009; 88(1):69−70