(untitled) (Eesti Arst, 2010)
Oktoobrikuu alguses toimuvat uute nobelistide väljakuulutamist oodatakse alati huviga. Tänavuse Nobeli füsioloogia ja meditsiini preemia pälvis Robert G. Edwards, kes on juba enam kui pool sajandit tegelenud inimese reproduktsiooni oluliste küsimustega ning selle töö tulemused on mõjutanud miljonite inimeste elu terves maailmas. Eesti Arst 2010; 89(11):706−707