Kas Eesti arstid vajavad koolitust geriaatrias? - Kolk, Helgi (Eesti Arst, 2010)
Artikli pealkiri võib tunduda provokatiivsena, kuid enam kui kümne aasta vältel on Eesti Gerontoloogia ja Geriaatria Assotsiatsiooni (EGGA) ning alates 2007. aastast ka Eesti Geriaatrite Seltsi (EGERS) liikmed taotlenud geriaatria õpetamise alustamist meie ainsas arstiteaduskonnas. Eesti Arst 2010; 89(7−8):467−469