VII Balti hematoloogiakonverents Tartus - Everaus, Hele (Eesti Arst, 2010)
Balti hematoloogide konverentside traditsioon sai alguse 1998. aastal Tar tus. Esimese konverentsi algataja ja organiseerija oli professor Hele Everaus. Eesti Arst 2010; 89(7−8):522−523