(untitled) (Eesti Arst, 2010)
22.–24. aprillil 2010 toimus Tallinnas IV Baltimaade hüpertensioonikongress, mis oli samal ajal ka Euroopa XX hüpertensioonikongressi satelliitsümpoosioniks ning Eesti Hüpertensiooni Ühingu (EHÜ) aastakonverentsiks. Eesti Arst 2010; 89(6):439−443