Kulutused ravimitele kasvavad hüppeliselt. Kas on rohtu, mis avitab? - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2010)
Pea kõikides riikides maailmas kasvavad kulutused ravimitele kiiremini, kui suureneb riigi jõukus või kasvavad kulutused haiglaja ambulatoorsele ravile. Selline on olukord ka Eestis. Eesti Arst 2010; 89(5):308−310