Kas digiretsept on apteekritele probleemi lahendus või uute probleemide allikas? - Sarv, Kaidi (Eesti Arst, 2010)
2010. aasta algusest käivitatud üleriigiline digiretsepti süsteem tekitab selle kasutajates vastakaid tundeid. Käivitajate kõrgelt kiidetud süsteem on meedia argikäibes omandanud suure läbikukkuja “aunimetuse”. Kõikide osapoolte pead vaevab jätkuvalt küsimus, kuidas temaga edasi minna ... Eesti Arst 2010; 89(5):311−312