Veel kord alaseljavalude ravimisest - Tarum, Matti (Eesti Arst, 2010)
Käesoleva aasta Eesti Arsti esimeses numbris kirjutas kolleeg Ando Vaher alaseljavaludega haigete käsitlemise põhimõtetest (1). See teema on huvitanud arstide kõiki põlvkondi ja ilmselt jääbki huvitama ning see näitab, et lõplik tõde on ikka veel leidmata, kui seda üldse olemas ongi. Eesti Arst 2010; 89(5):354−355