(untitled) (Eesti Arst, 2010)
15. jaanuaril 2010 kaitses Triin Eller meditsiinidoktori väitekirja “Immune markers in major depression and in antidepressive treatment” („Immuunmarkerid depressiooni ja antidepressantravi korral“). Eesti Arst 2010; 89(5):372