Kvaliteet erakorralise meditsiini tulipunktis - Soosaar, Andres (Eesti Arst, 2010)
Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) IV erakorralise meditsiini kevadkonverents toimus sel aastal 30. aprillil Radisson Blu Hotel’i konverentsikeskuses. Huvi selle konverentsi vastu on korraldajate sõnul iga aastaga kasvanud ning seekord osales üritusel juba ligikaudu 350 meedikut Eestimaa eri paigust. Eesti Arst 2010; 89(5):367−368