Nüüdisaegne ülevaade meditsiinigeneetikast - Õunap, Katrin (Eesti Arst, 2010)
PÄRILIKKUSMEDITSIIN. Toimetajad Pertti Aula, Helena Kääriäinen, Aarno Palotie. Tõlkinud Helle Lippmaa ja Laine Trapido. Tallinn, Medicina, 2010, 368 lk. Eesti Arst 2010; 89(5):361−362