Kas peale kvantiteedi on paigas ka Eesti tervishoiupoliitika prioriteedid? - Rekand, Tiina (Eesti Arst, 2010)
Kogumik „Tervisestat ist ika Eest is ja Euroopas 2007” annab ülevaate Eesti tervishoiu statistilistest näitajatest võrreldes teiste Euroopa maadega. Selline statistika võrdlemine võib aidata mõista tervishoiupoliitika praegust seisu ja ka vaadata tulevikku kriitilise pilguga. Eesti Arst 2010; 89(4):241