Uus rahvatervishoiu raamatukogu RaTeRa toob info kiiresti kätte - Liiv, Kristi (Eesti Arst, 2010)
Enamik Eesti rahva tervishoiu valdkonna uuematest publikatsioonidest on nüüd vabalt kättesaadavad ühest internetipõhisest raamatukogust, mis asub aadressil http://rahvatervis.ut.ee. Eesti Arst 2010; 89(4):296