Eesti Arstide Päevad 2010 – südamepuudulikkusest meditsiini ohtlikkuseni - Soosaar, Andres (Eesti Arst, 2010)
Eesti Arstide Liidu (EAL) korraldatud Eesti Arstide Päevad toimusid sel aastal 25.–26. märtsil Tallinnas hiljuti valminud Nokia Kontserdimajas. Eesti Arst 2010; 89(4):287−290