Tartu Ülikooli arstiteaduskonna täienduskeskus kutsub 2010. aastal koolitustele ja konverentsile! - Taba, Pille (Eesti Arst, 2010)
Tartu Ülikooli arstiteaduskonna täienduskeskus kutsub jätkuvalt Eesti arste end täiendama. Eesti Arst 2010; 89(1):69−73