2009. aasta Nobeli auhind füsioloogias ja meditsiinis - Tamm, Riin (Eesti Arst, 2010)
2009. aasta Nobeli auhinna füsioloogia ja meditsiini alal pälvisid kolm teadlast, kes lahendasid ühe olulise probleemi bioloogias: nad selgitasid, kuidas kromosoome rakujagunemise käigus täies pikkuses paljundatakse ning mil viisil need on kaitstud lagundamise eest (“How chromosomes are protected by telomeres and the enzyme telomerase”). Eesti Arst 2010; 89(1):65−66