Prof Holger Schünemann: Veel aastakümneteks jääb teadusel rajanevate meditsiiniliste otsuste tegemise peamiseks aluseks patsiendirühmal põhinev üldistamine - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2011)
Eesti Arst 2011; 90(10):453–454