Dr Diana Ingerainen: Eesti tervishoiu arendamisel peaks liikuma võimalustelt vajadustele ning asutuste domineerimiselt patsiendikesksusele - Ingerainen, Diana (Eesti Arst, 2012)
Eesti Arst 2012; 91(2):57–59