Eesti Arstide Liidu president: Vaatamata tervishoiu rahastamise vähenemisele ja paljude arstide lahkumisele on Eesti tervishoiusüsteem siiski toiminud hästi - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2012)
Eesti Arst 2012; 91(1):8–10