Urmas Siigur: tervishoiu rahastamise allikad peavad olema mitmekesisemad - Siigur, Urmas (Eesti Arst, 2014)
Lisaks sotsiaalmaksule peaksid teatud tervishoiukulutused olema rahastatud muust kuiravikindlustuse eelarvest, utles Tartu Ulikooli kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur Eesti Arsti vastutavale valjaandjale Siim Nahkurile antud intervjuus.Eesti Arst 2014; 93(6):309–311