Gilles de la Tourette’i sündroomi perekondlik haigusjuht - Kolk, Anneli; Leis, Kristin; Laan, Maris; Parmas, Kadri-Ann (Eesti Arst, 2021)
Artiklis kirjeldatud haigusjuht täiendab Gilles de la Tourette’i sündroomi tänapäevase käsitluse ja probleemide ülevaadet, mis on avaldatud Eesti Arsti käesolevas numbris. Eesti haigusjuhu kirjelduse näitel on ühe võimaliku etioloogilise tegurina toodud välja perekondlik eelsoodumus ning rõhutatud sündroomi sagedast aladiagnoosimist ja puudulikku ravi. Kirjeldatud on 17 aasta vanuse Eesti naispatsiendi haigusjuhtu.