Periorbitaalne nekrotiseeriv fastsiit täiskasvanueas: harv raske haigus kompleksse diagnoosi ja kirurgilise raviga – juhuanalüüs ja süstemaatiline ülevaade* - Heido-Vendik, Isabella-Gabriela (Eesti Arst, 2025)
Eesti Arst 2025; 104(2):114