Eesti Arstide Liidu volikogu koosolek (Eesti Arst, 2002)
EAL volikogu koosolek toimus 26. oktoobril Tartus. Põhiteema oli igihaljas – palgavõitlus, kuid enne lähenevat üldkogu arutati ka arstide liidu järgmise aasta eelarvet ja liikmemaksu ning kaaluti vastutuskindlustuslepingu sõlmimise võimalusi arstide liidu liikmetele.