Inimese papilloomiviirusega nakatunud patsientide ravi ja jälgimine - Reinmaa, Ilmi; Kõiv, Ilse; Kull, Mart; Klaar, Ursula; Uibu, Marge (Eesti Arst, 2002)
Inimese papilloomiviirusega nakatunud patsientide ravi ja jälgimine on keeruline ning aeganõudev. Puudub spetsiifiline ravi. Ravimeetodeid on palju, kuid nende efektiivsus on limiteeritud ja võimalikud on sagedased haiguse retsidiivid. Iga konkreetse patsiendi raviplaan on individuaalne. Eesti Arst 2002; 81 (10): 660–668