Ravikindlustuse seadus – kellele kasulik? - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2002)
Ajaleht Äripäev korraldas 29. augustil Tallinnas Sakala keskuses seminari teemal “Ravi- kindlustuse seadus – kellele kasulik?”, et tutvustada üldsusele ja arstkonnale oktoobris 2002 jõustuma hakanud uue ravikindlustuse seaduse põhimõtteid. Käesolevas artiklis on refereeritud seminari ettekandeid.