Ebapopulaarne ettepanek - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2002)
Küsimus, mida arstide liidu liikmed kõige sagedamini esitavad, on järgmine: mida ma sellelt liidult saan. Ja vastus, mida nad kõige rohkem ootavad, kõlaks: arstide liit tagab teile õiglase ja väärika palga. Paraku ei saa täna veel niimoodi vastata, kuid tõesed pole ka suurimate pessimistide sõnad, et arstide liit ei tee tohtrite palkade tõstmiseks midagi.