Topiramaat – uus krambivastane ravim Ülevaade ja esimesed kogemused Eestis - Pajos, Ain; Beilmann, Anneli; Haldre, Sulev; Talvik, Tiina; Parik, Triin; Sander, Valentin (Eesti Arst, 2002)
Topiramaat on uus kolmanda põlvkonna krambivastane ravim, mis on kasutusel alates 1995. aastast. Eestis on selle preparaadi kasutamise kogemus väike, kuid esialgsed kogemused kinnitavad, et see on tõhus ja hästi talutav ravim. Topiramaati kasutatakse epilepsia ravis nii kombinatsioonis teiste antiepileptiliste ravimitega kui ka monoteraapiana.