Tartu linna 2 aasta vanuste laste Tartu linna 2 aasta vanuste laste - Sontak, Gerta; Sarapuu, Heili; Hapunova, Margarita; Lember, Margus; Kalda, Ruth (Eesti Arst, 2002)
Laste vaktsineerimine on efektiivne nakkushaigusi ennetav meditsiiniline tegevus, mille kvaliteeti iseloomustavad vaktsineerimist vajavate laste hõlmatus ja vaktsineerimise õigeaegsus. Eestis vaktsineerivad lapsi nii pediaatrid kui ka perearstid ning teiseks eluaastaks vaktsineeritud laste arv ja ajagraafik on ligilähedane sotsiaalministri määruses sätestatule.