Aprasolaami poolt esile kutsutud paanikahäire - Kaasik, Ain-Elmar (Eesti Arst, 2002)
Kiirabi tõi vastuvõtuosakonda 61aastase naise järgmiste kaebustega: südamekloppimine, õhu- puudustunne, lihasvärinad ja kägistustunne kõris. Patsient kartis, et ta sureb südamepuudulikkuse tagajärjel. Kõnealune atakk oli alanud ootamatult, ligikaudu pool tundi tagasi. Ta möönis, et niisugused haiguslood olid tal korduvalt esinenud viimase kuu vältel ning teda oli seetõttu igakülgselt uuritud südamehaiguse suhtes, kuid midagi erilist polevat leitud.