Tallinna Arstide Liidu üldkogu koosolek - Lehtmets, Andres; Sule, Urmas (Eesti Arst, 2002)
14. märtsil 2002 toimus Tallinnas Magdaleena haigla saalis Tallinna arstide liidu üldkogu koosolek. Kuulati ära juhatuse aruanne 2001. a tegevusest, mille esitas juhatuse esinaine Anneli Elme, samuti revisjonikomisjoni aruanne TAL 2001. a majandustegevusest.