Naised meditsiinis: pinged ja lahendused - Gautam, Mamta (Eesti Arst, 2003)
Üha rohkem naisi valib tänapäeval oma erialaks meditsiini. Naisarstide pingeallikad on töökeskkond ja kodune elu, mis tekitavad stressi, kui nad neid konkureerivaid nõudmisi püüavad tasakaalu viia. Pikaajalise pinge tagajärjeks võib olla läbipõlemine, mis toob kaasa tõsiseid füüsilisi ja emotsionaalseid probleeme. Et stressiga paremini toime tulla ja töös edukas olla, peaksid naisarstid oma pingetega aktiivselt tegelema. Käesolevas artiklis räägibki autor, kuidas stressi ära tunda, ning annab soovitusi sellest vabanemiseks.