Perearstindus Eestis ja teistes Balti riikides - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Esinduslik järjekorras neljas perearstide Balti konverents peeti 3.–4. oktoobril 2003 Tartus. Muu hulgas kuulati ka ettekandeid esmatasandi arstiabi korraldusest Eestis, Lätis ja Leedus.