Tervise Arengu Instituut: väljakutsed ja võimalused - Harro, Maarike (Eesti Arst, 2003)
Tervise Arengu Instituut (TAI) loodi 1. mail 2003 Sotsiaalministeeriumi poolt hallatava riigi teadus- ja arendusasutusena Eksperimentaalse ja Kliinilise Meditsiini Instituudi, Eesti Tervisekasvatuse Keskuse ning Rahvatervise ja Sotsiaalkoolituse Keskuse baasil.