Vena Galeni aneurüsm - Eelmäe, Imbi; Talvik, Inga; Lintrop, Mare; Mägi, Marja-Liis; Savisaar, Simmo (Eesti Arst, 2003)
Vastsündinueas poisil diagnoositi harva esinev aju venoosse süsteemi kaasasündinud anomaalia – vena Galeni aneurüsm, mille kliinilisteks nähtudeks oli meningeaalsündroom, koljusisese rõhu tõus ja hüdrotsefaalia. Aneurüsm tromboseerus spontaanselt, hüdrotsefaalia kompenseerus ja lapse areng on olnud eakohane. Artiklis on käsitletud ka v. Galeni aneurüsmi diagnoosimist ja ravi. Eesti Arst 2003; 82 (8): 571–577