Soome Arstide Liit – arstkonna ühendaja (Eesti Arst, 2003)
Soome Arstide Liit (SAL) on erialane organisatsioon, kuhu kuuluvad peaaegu kõik Soomespraktiseerivad arstid. Väärtuste hulka, mida liit toetab, kuulub meditsiiniliste oskuste, humaansuse, eetika ja kollegiaalsuse edendamine. Liit ühendab oma liikmed nende väärtuste toetamiseks ning esindab liikmete ühiseid erialaseid, sotsiaalseid ja majanduslikke huve.