Ei ole alternatiivi palgaleppe täitmisele - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
13. juunil 2003 sõlmisid Eesti Arstide Liit, Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliit, Eesti Tervishoiutöötajate Ametiühingute Liit ja Eesti Haiglate Liit kokkuleppe tervishoiutöötajate minimaaltunnitasu kehtestamise kohta.