Tibio- ja patellofemoraalse osteoartriidi erijooni 34–54aastastel isikutel - Tamm, Agu; Tamm, Ann; Veske, Karin; Hansen, Ülle (Eesti Arst, 2003)
Osteoartriit (OA), sünonüümina ka osteoartroos, ja tema erinevad aspektid on olnud viimasel aastakümnel intensiivsete uuringute objektiks. Selle tulemusena on ümber hinnatud osteoartriidi käsitlus, samuti on kasutusele võetud uusi diagnoosimise meetodeid ning täpsustatud diagnostilisi kriteeriume (1, 2).