Eesti Sisearstide Seltsi 11. kongress - Lember, Margus (Eesti Arst, 2003)
Eesti Sisearstide Selts on jõudnud oma 11. kongressini. Viimane aastakümme on tugevasti muutnud sisemeditsiini erialasid, eeskätt arstide väljaõppeosas ning tervishoiukorralduses. Sisemeditsiini valdkonda kuuluvad erialad on välja töötanud oma residentuurikavad, mis vastavad rahvusvahelistele standarditele.