Artroos – kas arstid saavad aidata? - Kallikorm, Riina (Eesti Arst, 2003)
Liigesehaiguste esinemissagedus on suur ja osteoartroos (edaspidi artroos) on kujunemas kõige sagedasemaks haiguseks rahvastikus. Suur-britannias on 1,3–1,75 miljonit artroosihaiget. Pantsusmaal saab artroosi diagnoosi 6 miljonit imest aastas (1).