Riigi teaduspreemia laureaat professor Ain-Elmar Kaasik - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Tartu Ülikooli nõukogu esitas 2003. a pikaajalise tulemusliku teadus- ja arendustöö preemia laureaadiks akadeemik, professor emeritus Ain-Elmar Kaasiku.