Ortopeed Arne-Lembit Kööp 70 (Eesti Arst, 2003)
26. veebruaril 2003 sai 70aastaseks staaþikas ortopeed Arne-Lembit Kööp.Ta on sündinud Tallinna lähedal Kallaveres. Tartu ülikooli arstiteaduskonna lõpetas ta 1957. a. Stuudiumi vältel süvenes tema soov valida kirurgi eriala. Esimene tööpäev kirurgina algas 17.07.1957 Tallinna Keskhaiglas. Edasi sai temast traumatoloog. Tallinna Keskhaiglas juurutas ta põetuste ravis intensiivravi võtteid ja nahaplastika kasutamist.