Uriiniinkontinentsus eakatel inimestel - Timberg, Gennadi; Žarkovski, Mihhail (Eesti Arst, 2003)
Uriiniinkontinentsus on eakate inimeste sage probleem, mis halvendab nende elukvaliteeti ja võib tingida sotsiaalse isolatsiooni. Eristatakse mitut inkontinentsuse tüüpi, mille põhjused ja vallandavad tegurid on erinevad. Haige hoolikal uurimisel on võimalik välja selgitada põietalitluse häire tüüp ning rakendada adekvaatset ravi. Tänapäeva ravimetoodikaga on võimalik kõiki uriinipidamatuse tüüpe hoida kontrolli all.Eesti Arst 2003; 82 (3): 202–207